Valmentaja ja kouluttaja

Valmennukset antavat valmiuksia uuden tehtävän hoitoon.  Tehtävä voi olla tavoitteellinen palvelukeittiön suunnittelu- ja rakennuttamisprojekti, muutosjohtaminen tai tuotannonohjausjärjestelmän hankinnan kilpailuttaminen. Toteutan organisaatiokohtaisia valmennuksia jokaisen valmennettavan henkilökohtaisen osaamisen ja organisaation tavoitteet huomioiden.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoa ja taitoa. Toteutan alueellisia ja valtakunnallisia tapahtumia ja koulutuspäiviä yhdessä yhteistyökumppaneideni kanssa.

 

Referenssiesimerkkejä tapahtumien ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta

Freesi Foorumi, Salon alueellinen lähiruokatapahtuma, 25.10.2021, yhteistyössä Yrityssalo, Kimmon Vihannes ja Salon kaupunki

”Ideoita ammattikeittiöiden ympäristövaikutuksien pienentämiseen”- Webinaari, 15.6.2021, yhteistyössä Yrityssalo ja Turun yliopiston Brahea keskus

Ruoka-Suomi Tampereella 29.10.2019 - 30.10.2019, kaksipäiväinen valtakunnallinen ruokapalvelualan ja – ruokaketjun tapahtuma, yhteistyössä FCG

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro milloin voin keskustella kanssasi 🙂