Palvelut

Ruoka- ja puhtauspalvelualan asiantuntija- ja konsultointipalvelut julkisille palveluille, yrityksille ja yhdistyksille. Meillä on yhteensä 50 vuotta työkokemusta ruoka- ja puhtauspalveluista julkisissa ja yksityisissä organisaatioissa: seitsemän julkista ja viisi yksityistä organisaatiota. Työkokemusta on konsultoinnista, suunnittelutyöstä, asiantuntijana ja kehittäjänä toimimisesta ja erityisesti pienten ja suurten organisaatioiden johtamisesta. Kysy lisää, niin lähetämme mielellämme suosittelijatietoja, referenssit ja CV:t.

  • Palveluverkko ja palvelujen järjestämisen selvitys
    • ulkoistetaanko vai järjestetäänkö omana toimintana
    • kuinka saadaan kannattava toiminta
  • Palvelujen tuotteistaminen ja hinnoittelu
  • Palvelujen organisoinnin uudelleen järjestäminen
  • Oman palvelun liiketoimintasuunnitelma
  • Oman toiminnan kehittäminen
  • Hankinta- ja kilpailutuspalvelut

–> Oman palvelun kilpailukyky ja investointitarpeet selviää.
–> Halutessanne saatte toimintaehdotuksen, joka auttaa parantamaan palveluiden kilpailukykyä.

Koulutus- ja valmennuspalvelut

  • omat räätälöidyt koulutukset ruoka- ja puhtauspalveluille
  • omavalvontakoulutuksia tms.
  • esimieskoulutuksia, lyhytaikaisia alan opetus- ja valmennustehtäviä
  • sparraus- ja hyvinvointipäiviä
    Teemme koulutusyhteistyötä  mm. FCG-koulutuksen ja SSTL Puhtausala ry:n kanssa.

–> Näiden avulla osaaminen ja ymmärrys työssä lisääntyy.
–> Täsmäkoulutukset juuri teidän tarpeisiin!

Tekninen suunnittelu (esim. keittiösuunnittelu)

  • keittiöprosessien suunnittelu
  • keittiön logistinen sijainti ja logistisen tehokkuuden arviointi
  • keittiölaitteiden tarjouspyyntöaineisto
  • tila- ja rakennesuunnittelu
  • taloteknisten järjestelmien suunnittelu
  • kustannusarvio
  • rakennuksen elinkaarikustannus- ja ympäristökuormitustekijöiden arviointi

Johdon tuki

Asiantuntijalta nopeita vastauksia kiperiin kysymyksiin
Tarkempaa tietoa myöhemmin!

Johdon Ajankohtais-Aamiainen:
Tarkempaa tietoa myöhemmin!

Puhelin & Teams-konsultaatio:
Markkinatilanteen ja tuotantomenetelmien esittely

TULOSSA!
JAPU: Johdon apu -vastauspalvelu

Yhteistyöhankkeet

Tavoitteenamme on tukea kunnan elinvoimaisuutta ja suomalaisten, paikallisten raaka-aineiden käyttöä. Teemme kehittämis- ja selvitysprojekteja useamman toimijan yhteistyönä ja olemme mukana avustus- ja hankehakemusten tekemisessä.

Tuotekehitys

Autamme kuntien yhteisissä hankinnoissa, ruokalistojen ja reseptien teossa sekä tuotannonohjauksessa.

Muutosjohtajapalvelu

“Leasaa muutosjohtaja”
Olemme hands on-konsultteja ja olemme valmiita viemään muutokset loppuun saakka ja antamaan tukea muutoksiin.

Kerro muillekin!