Ruoka- ja puhtauspalvelualan asiantuntija- ja konsultointipalvelut julkisille ja yksityisille organisaatioille. Työkokemusta on karttunut konsultoinnista, suunnittelutyöstä, asiantuntijana ja kehittäjänä toimimisesta sekä organisaatioiden johtamisesta. Kysy lisää, niin lähetän mielelläni suosittelijatietoja, referenssejä ja CV:ni.
- Palveluverkko ja palvelujen järjestämisen selvitys
- ulkoistetaanko vai järjestetäänkö omana toimintana?
- mikä on asiakastarve nyt ja tulevaisuudessa?
- paljonko työpanosta tarvitaan?
- paljonko tiloja ja laitteita tarvitaan?
- mitkä ovat kokonaiskustannukset?
- Palvelujen tuotteistaminen ja hinnoittelu
- Palvelujen organisoinnin uudelleen järjestäminen
- mahdollisuuksia on tulosyksiköstä markkinoilla toimivaan yhtiöön
- yksin vai yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa?
- Oman palvelun liiketoimintasuunnitelma
- markkinat
- kilpailuetu/ kyky
- Oman toiminnan kehittäminen ’
- laatu tai kustannustehokkuus kärkenä
- Hankinta- ja kilpailutuspalvelut
–> Oman palvelun kilpailukyky ja investointitarpeet selviävät.
–> Halutessanne saatte toimintaehdotuksen, joka auttaa parantamaan palveluiden hinta/laatukilpailukykyä.

Koulutus- ja valmennuspalvelut
- omat räätälöidyt koulutukset ruoka- ja puhtauspalveluille
- omavalvontakoulutuksia tms.
- esimieskoulutuksia, lyhytaikaisia alan opetus- ja valmennustehtäviä
- sparraus- ja hyvinvointipäiviä
Teemme koulutusyhteistyötä mm. FCG:n kanssa.
–> Näiden avulla osaaminen ja ymmärrys työssä lisääntyy.
–> Täsmäkoulutuksia tarpeisiin!

Tekninen suunnittelu (esim. keittiösuunnittelu)
- keittiöprosessien suunnittelu
- keittiön logistinen sijainti ja logistisen tehokkuuden arviointi
- keittiölaitteiden tarjouspyyntöaineisto
- tila- ja rakennesuunnittelu
- taloteknisten järjestelmien suunnittelu
- kustannusarvio
- rakennuksen elinkaarikustannus- ja ympäristökuormitustekijöiden arviointi

Johdon tuki
Asiantuntijalta nopeita vastauksia kiperiin kysymyksiin
Tarkempaa tietoa myöhemmin!
Johdon Ajankohtais-Aamiainen:
Tarkempaa tietoa myöhemmin!
Puhelin & Teams-konsultaatio:
Markkinatilanteen ja tuotantomenetelmien esittely
TULOSSA!
JAPU: Johdon apu -vastauspalvelu

Yhteistyöhankkeet
Tavoitteenamme on tukea kunnan elinvoimaisuutta ja suomalaisten, paikallisten raaka-aineiden käyttöä. Teemme kehittämis- ja selvitysprojekteja useamman toimijan yhteistyönä ja olemme mukana avustus- ja hankehakemusten tekemisessä.

Tuotekehitys
Autamme kuntien yhteisissä hankinnoissa, ruokalistojen ja reseptien teossa sekä tuotannonohjauksessa.

Muutosjohtajapalvelu
“Leasaa muutosjohtaja”
Olemme hands on-konsultteja ja olemme valmiita viemään muutokset loppuun saakka ja antamaan tukea muutoksiin.
