A. Ajankohtaiskoulutus ruokapalveluhenkilöstölle
- kesto 3 tuntia
- koulutus tilaajan järjestämissä tiloissa tai TEAMS-videoyhteyden kautta
Ohjelma:
- Keittiön ekonomia ja ekologia käytännön työssä tai
- Puhtaus on puoli ruokaa. Siivouksella ja hygienialla vaikutetaan työhön, työntekijöihin ja asiakkaisiin.
- Hyvä ruoka ja tyytyväinen asiakas. Kuuntelemmeko asiakasta, tiedämmekö mitä asiakas haluaa. Miten varmistamme asiaa LEAN-ajattelun ja palvelumuotoilun periaatteiden mukaan?

Ohjelma:

B. Pelottavatko muutokset – voimaa muutokseen
- kesto 3 – 4 h
- koulutus mieluiten lähiopetuksena tilaajan osoittamissa tiloissa
- kohderyhmänä ruoka- ja puhtauspalveluhenkilöstö
Ohjelma:
- Miltä maailma näyttää? Miten muutos näkyy?
- Miten muutokseen voi valmistautua?
- Miten viestin ja kuuntelen viestiä muutostilanteessa?
- Kuinka voin vaikuttaa muutokseen?
- Omien voimavarojen hyödyntäminen muutoksessa
Räätälöidään asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.
C. Ideasta käytäntöön – koulutus
- kesto 3 – 4 h
- koulutus mieluiten lähiopetuksena tilaajan osoittamissa tiloissa
- kohderyhmänä ruoka- ja puhtauspalveluhenkilöstö
Ohjelma:
- Millaisin menetelmin ja tavoin voidaan ideoida?
- Käytännönesimerkkejä
- Käytännönharjoitus
- Hankerahoituksen hakeminen ideoiden toteuttamiseen
Räätälöidään asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.
Ideoimiseen auttavat erilaiset näkökulmat ja ympäristöt
D. Muut koulutukset
Esimieskoulutusta ja muuta opetusta räätälöidysti sekä valmennusta tarpeen mukaan.
Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen, sähköpostin tai puhelimen kautta ja niin räätälöidään juuri sinulle ja työyhteisölle sopiva koulutus.
Tee alustava tilaus
Mahdollisista peruutuksista sovitaan tilausvahvistuksen yhteydessä.